Jesus is a Friend of Mine

Jesus var ju en riktigt gedigen kille, en riktig kompis som man säger, och den här musikvideon bekräftar detta.



bra, bra

dagens ordspråk

Nackdelen med att ha det rent är att man ser all skit.

.otur

Jag lever! Dock med ganska mycket oflyt just nu... Golvet har rest sig i vår källare, och jag vet inte om det beror på bara kall o fuktig luft, eller om det är värre, typ dålig dränering eller ett elementrör som gått åt tjursvängen, för dit kan dom väl gå? Det ger inga träffar på google, men google har faktiskt inte alltid rätt. Men i vilket fall så kan det bli precis hur svindyrt som helst, för att inte tala om allt jobb. För tillfället är värmen på för fullt och 2 avfuktare gör det bästa dom kan.

Och i söndags när jag öppnade min garageport möttes jag av en nästan splitterny Kia Cee'd som hade fått ett stort metallstag i taket. Ni vet, man förvarar massa skrot ovanpå bjälkarna i ett garage. Jag har typ 300 bräder och ett metallstag, och detta stag, som var en del av mitt forna kök, hade bestämt sig för att trilla med sin allra vassaste kant ner på kias tak och på så sätt framkalla en buckla och ett stort jack i lacken. Jag svär just nu, men jag tänker inte skriva några svordomar för det.

Mja, huset cirkulerar mycket i mina tankar för tillfället... vi har så sakteliga börjat planera ommålningen utomhus, och där ingår även fasadbyte. Vi ska även byta ut den gamla kombipannan mot en ny, fet, varm vedpanna och en luft/luft-pump. Ungefär etthundratusen kronor att vinka adjö till där. Och sen så måste vi göra om tvättstugan, helt o fullt. Och toaletten i källaren måste renoveras.

Men - det finns alltid dom som har det värre, mycket värre. Skitmycket värre faktiskt. Vi har det faktiskt väldigt bra på vår lilla backe i Sverige. Arvid mår prima, och därför mår jag o Camilla oxå prima.

Det är huvudsaken.

Puss

RSS 2.0