sean banan

haha, ja den där Sean är ju en man för sig själv...



Sån ska jag bli när jag blir stor.

mapc nya dröm!

Japp små barn, jag har en ny dröm! Det här måste vara det coolaste ever, the shit helt enkelt:



Jag bara måste testa på det här nångång känner jag. Vill ni se mer så är det hemliga sökordet på youtube "wingsuit".

Som jag allt som oftast brukar göra, och så även denna gång, kommer här en "dessutom".

Dessutom rockar Ubuntu 7.10

hallå ja!

Det här blir nog inget långt inlägg, jag måste gå på dass inom det närmsta!

Jag har bott på hotell 2 i Helsingborg 2 nätter den här veckan. Hotell är underskattat. Riktigt skönt att slippa bry sig om städning o tvätt o frukost o sånt. Men home sweet home är ju alltid home sweet home som vi internationella bloggers brukar säga.

Just nu lyssnar jag på kents nya "Tillbaka till samtiden" och det verkar lovande! Riktigt bra faktiskt. Just nu är jag inne i melodifasen. Om en stund kommer textfasen då jag tänkte börja lyssna på texterna lite mer på allvar... det är då det stora avgörandet kommer. Fram tills dess diggar jag bara med min disconacke och slösurfar järnet. Kanske skulle ge förra albumet ännu en chans. Jag gillade det inte vid första lyssningen och la därför ner det helt. Kanske var ett misstag.

Mmm, det blev visst en skitnödig recension av kent. Vi hyrs!

signum

Ska kolla på en bil imorgon: http://www.blocket.se/vi/13759749.htm
Verkar riktigt nice, även om färgerna inte är såna färger jag hade valt om jag hade valt egna färger i en bil där man själv får välja färger. Den är stor som ett hus, men ändå ganska bränsesnål. Eller, stor som ett hus är den inte, men större än en Vectra iaf. Eller tja, den är ju faktiskt lika stor som ett hus som är lika stort som den här bilen. Modellen, Signum, säljs inte i Sverige längre, vilket gör det lite coolare. Mmm, vi får se.

Och snart MÅSTE jag ha en TyTN 2. Jag kreverar. På den här sidan  tycker jag att du ska gå in och konstatera att TyTN 2 regerar.

Nästa vecka är jag i Helsingborg i 3 dagar. Vill inte, vill inte, vill inte.... hatar som sagt möten. Men hotellfrukost uppväger det hela lite. Fan vad jag ska äta.

klagomur

Mina vänner,

Jag måste beklaga mig. Jag håller på att bli sjuk. Ni vet den där känslan man har, det börjar göra ont i halsen, helt matt, snorproduktion, trött, ont i kroppen. Utöver det har jag åkt på nackspärr. Ingen sån där ordentlig låsning som jag fick i somras, men ändå, det är inte skönt.

Det är med andra ord lite synd om mig. Men skit i det, jag öser på med lite fakta:

Jag har lånat hem en spikmatta. Igår låg jag på den utan handduk eller t-shirt och somnade... blev liggandes en dryg halvtimma. Jag ser ett visst samband med min nackspärr, men jag hoppas inte. Effekten ska ju bli den motsatta.

Jag har ätit på Minerva idag (!). Vi var tvunga att testa myten, och den spräcktes delvis. Maten var faktiskt helt ok. Vi åt förvisso bara pizza. Det var långtifrån den godaste pizza jag har testat, men den var helt ok. Personalen och lokalen var en bra bit under medel... Det var en skum känsla att äta där. Skräck, ungefär, men det gick ju bra. Och förutom min nacke och min förkylning mår jag bra.

Jag har blivit kär i HTC TyTN 2. Måste ha.

Jag ska laga min bil nästa fredag. För 4000 kr. Det rimmar inte med min nya kärlek.

Igår såg jag äntligen filmen Black Sheep. Den var utomordentligt dålig, på gränsen till underhållande.

Det var något mer, men det försvann nog när jag kissade.


inspi(red)

Jag chockar genom att blogga 2 ggr på samma dag, men det här klippet MÅSTE ni se... En riktig tankeställare, man blir fan lite mörkrädd:



-skäms-

.3d

Hallå!

Jag har tagit upp mitt 3d-intresse igen vill jag bara meddela. Till alla intresserade.

Jag har glömt det mesta, även hur roligt det är. Det kommer nog att ta ett tag att komma igång, det är fasen mer avancerat än man kan tro, men om ett tag hoppas jag kunna posta lite alster här.

Dessutom har jag hittat ett jobb inom "mitt" område. Grafisk talang sökes... 3d, bildhantering mm. Ska jag söka månne? Nackdelen är ju att jag trivs bra på mitt nuvarande arbete, och har dessutom börjat få en hel del ansvar... men det är ju inte där jag har min utbildning, så lönen kan säkert bli bättre inom mediebranschen. Fan, knepigt...

Hjälp, någon?

RSS 2.0