den förbjudna frukten - onyttig?

Det är ju, som alla vet, så att allting som smakar gott är onyttigt och allting som är roligt är förbjudet.

Detta är inget påhitt eller något som man bara slänger ur sig ibland, detta är ren och skär fakta. Exempelvis är lökringar (snacks, inte svett) väldigt väldigt gott, och samtidigt väldigt väldigt onyttigt. Att köra fort som fan med en bil som inte är min Nissan är väldigt väldigt roligt, men likväl förbjudet.

I morse, i samband med min frukost kom jag på varför det är så här:

Människan är ju i grund och botten god och snäll. <--- Fel fel fel.

Ovan fakta är istället resultatet av att människan är destruktiv till naturen. Målet med livet är att förstöra sitt eget och andras liv. Varför skulle vi tycka att onyttig mat är god om inte för att vi är självdestruktiva? Det säger ju sig självt. Och anledningen till att de flesta roliga saker är förbjudna är ju att dom är farliga. Och just därför tycker vi att dom är roliga - för att vi kan skada oss själva eller andra. Människan är sjuk, sjuk, sjuk. Eller också kanske det bara är jag som har drömt nåt skumt inatt =)

-over & out-

artikel...

Vem behöver IT-utbildningar när vi har aftonbladet.se?

Tryck här

AW

Ikväll har jag varit på after work sägs det. Krigge är på blixtvisit från Shanghai, och då bör man ju dricka öl. Men ack, men ack, snart ska jag stiga upp.

För en vecka sen var på också på AW, då inleddes kvällen med bowling, och gissa hur det gick?

   -förbannad-

244 Schneider

Jag har mycket att göra, hela tiden. Ganska så ofta så äter jag god mat. Relativt ofta knaprar jag på godsaker såsom dajmchocklad eller chilinötter eller japanmix. Ibland äter jag nyttiga saker, typ gurka, leverpastej och groddar.

En stor del av tiden sitter jag framför en datorskärm. När jag är på jobbet görs det mest nyttiga saker, när jag är hemma slösurfas det minsann en del. Facebook är ett ställe där man kan slösurfa. Buzz och övriga länksamlingar/bloggar likaså.

Ibland spelas det. På PC eller på Wii.

Ett par, tre gånger i veckan tränas det, på ironman eller i värdshuset. När man tränar i värdshuset får man ingen lunch.

Snart ska det köpas prylar. En ny mobil kan behövas. Kanske en Glofiish? Den heter lite lustigt. Sen ska det köpas bil. Kanske en Astra, kanske en 307:a, kanske en Golf Variant eller kanske en Focus. En diesel ska det va, och en kombi till på köpet.

Det händer en hel del andra grejer oxå, men om det förtäljs det mer senare i historien.

Hahaa, det här var fan det sämsta inlägget på länge. Det var oxå det enda inlägget på länge. Det här måste vara en skitblogg, men det gör inget ;) Rubriken syftar förresten denna gång på fabrikatet på min penna som ligger här framför mig och är lika aktiv som en racerbil utan motor. Det är en sån penna som man märker upp cd/dvd-skivor med när man har bränt ut något olagligt.

Nä fan, nu går jag och äter något. Chilinötter tror jag.

.hårdrock

Här har en viss Gerry tagit hårdrocken vidare till en ny form av nörderi.



Eller nörderiet till en rockigare form? Me like...

.brandbilen

Det var en gång en liten röd brandbil. Den körde så fort, så fort. Tut tut!

image34

up in the ass..

Söndag som det är bjuder jag på lite rövhumor:



Markus Grönholm beskriver på ett fint sätt vad som hände med hans kartläsare.


min fot å jag

Mm, förra veckan stukade jag till min högerfot när vi sparrades och igår gjorde jag det igen. Det är nog inte meningen att jag ska träna. Är det inte foten så är det benhinnor, eller sjukdom eller nåt annat. Simulerar jag? Kanske... undermedvetet.... Hmm...

I helgen är det Älmhultsdagarna. Jag ska dricka julöl ikväll, där datumet har gått ut. Men vi ska icke ut, icke... vi ska dricka öl och fröjdas i en lägenhet kvällen lång. Kan bli trevligt!

Silent Hunter IV är jävligt bra för övrigt.

nineeleven

Jag har varit på utbildning i 3 dagar. Igår lekte vi att vi drev en flygplats och skulle förbättra hela ruljangsen med diverse superba processer. Jag tyckte det var ganska roligt att det var den 11/9 igår.

För övrigt tycker jag att 11/9 är uttjatat till max nu. 2986 människor dog i attackerna för 6 år sedan, och visst är det synd om dom och deras familjer. 110 000 människor dog när USA fällde sina små bomber över Hiroshima och Nagasaki. 130 000 skadades. År 1950 hade det dött ytterligare 230 000 pga skador eller strålning. Det dör fortfarande människor pga bomberna. Men säg att 340 000 dog totalt. Det är 114 ggr fler oskyldiga människor än vad som dog i attackerna mot USA den 11/9 för 6 år sedan. Gissa var jag lägger min sympati?







Jag vill bo i en svamp

Givetvis pågår det debatter huruvida det var rätt eller fel att nyttja atombomberna. I min värld går det inte att rättfärdiga siffrorna ovan, och framförallt inte lidandet.

Attans, jag blev ju bara pissed av att skriva om det här. Jag rekommenderar dock att man tar och läser lite mer om atombomberna. En bra början kan kanske vara Wikipedia?

Haha, nä... för att jämna ut mitt kanske orättvisa resonemang ovan tänker jag spela lite Silent Hunter IV nu... där sänker man japaner ;)

Schüss!

.oktoberfest

Man borde kanske dra på sig ett par gamla lederhosen och sticka till Oktoberfest?

image32

svårt nu

Höddödudu, du som läser den här satans bloggen: Vill du ha en utmaning?
Vassego då: The Impossible Quiz 2

breg

Yes!

Diskkraft som du alltid kan lita på.

mera schyffert

Jaa, rubriken är ju inte helt missvisande då det här under följer ännu ett klipp med Herr Schyffert. Kalla mig gärna modig, men då mitt bredband är upptaget med annat så har jag faktiskt inte sett klippet ännu ;) Men jag litar såklart på honom, han blev ju precis utnämnd till Sveriges bästa komiker. Märk väl att det heter "bästa" komiker, inte "roligaste" komiker. Det hade ju blivit lite kaka på kaka det där.



En sista grej som ni bör veta om: Nu när hösten har börjat smyga sig på så här även mitt gamla hederliga, perversa ubåtsbehov gjort så. Jag är alltså sjukt sugen på lite Silent Hunter...

RSS 2.0