.kosta

Ordet i rubriken är ett ortsnamn, fast med punkt före och litet kåh. Jag har varit där. Jag, flickvän och mamma. Svärmor skulle också hängt på, men hon fick förhinder. Dagen har alltså spenderats i Kosta. På Kosta Outlet. Dagen har för att förklara ytterligare spenderats i affärer och åter affärer. Därför är jag nu helt slut. Jag har gått minus i pengar, men plus på tröjor, foppa-tofflor och dvd-filmer. Så mycket mer har det inte hunnits med, faktiskt.

Jag känner för att sätta det här inlägget under rubriken ".tips" och därför måste jag även tipsa om något.

Here goes: http://www.albinoblacksheep.com/games/bloxorz 
Tipset i fråga leder er till ett trevligt litet pusselspel i flash. På fliken bredvid befinner jag mig nu på level 7.

-mot bana 8!-

förrädarland!

jag dör på jobbet. Jag brottas med ärenden. Men det ger mig en anledning att känna mig duktig, samt att kräva högre lön.

Idag körde jag faktiskt till träningen. Väl där fick jag reda på att det är sommaruppehåll. Haha, i smyg förtäljer jag nu att det var jävligt skönt. Nu kan jag sitta här framför burken istället med gott samvete.

På väg hem avbröts min bilfärd abrupt av en skylt och två små yngel som påstod att vägen var avstängd pga "Förrädarland". Vafalls!? Jag fick helt sonika vända om och ta ett annat håll. Men vad väntade där om inte en hemmasnickrad vägbom? Döm om min ilska... "Döm om min ilska" .....jädrar vilket uttryck :)
Jag rev ner den förbenade vägbomen och körde hem. Men snäll som jag är satte jag såklart upp bomen efter mig.

Men hallå, vad är förrädarland? Och varför bor jag i det? Hade det inte regnat ute hade jag spatserat iväg och tagit reda på fakta, men nu skiter jag i det. Jag får ju faktiskt sitta här med gott samvete.

-förrädare!-

världens bästa video

JAAAA, jag SKA snart sova. Är bara tvungen att posta världens defintivt bästa klipp ever. Mer dramatiskt än så här blir det inte. Enjoy:



-Drama, drama, I don't want no drama-

Antibloggarmyggen


Aloha!
Det har ryktats på stan att jag har haft det stressigt på jobbet idag. Ja, det är faktiskt sant. Så mången ärenden har inte skådats i lådorna sen ICC3 släpptes. Det är åtminstone vad jag tror. Men det är lugnt, jag har inte brusat upp eller slarvat en endaste gång. Mitt lugn har bibehållits.

Vad mer nytt under solen?

Jag har slarvat bort min bankdosa. Men jag ska hitta den.

Jag orkade inte gå till träningen. Men jag tränade hemma själv istället.

Vi har börjat fundera så smått på en resa till hösten. Ja tack.

Hur är det med Paris Hilton egentligen? Är hon frisläppt? Blev hon våldtagen? Ångrar hon sina synder? Vem vet, inte jag.

Jag har ätit fiskbullar. Frivilligt. Tydligen gillar myggor fiskbullar, ty dom har likt ninjor smygit sig in här under tiden jag åt ovan nämnda fiskbullar och dom verkar hungriga. Myggen.

Midsommarfirandet gick alldeles utmärkt. Lagom mycket alkohol, utsökt mat och goda vänner. Vädret sög, men det behöver jag väl inte påminna er om. Dagen efter kände jag mig alldeles för gammal för ännu en fest, så det blev sällskapsspel istället.

Jävla mygg. Dom har uppenbarligen något emot bloggare.

.sjuk

Förlåt för fan! Jag har varit sjuk måndag & tisdag, feber o förkyld. Jag har inte kunnat använda mina linser och mina glasögon är alldeles för svaga. Därför har jag mestadels läst. Men det är svårt när näsan rinner hela tiden. Nätet har inte fungerat på 6 dagar nu, därav ingen bloggning, därav förluster i xperteleven, därav misär och depression.

Nåja... nu har jag gjort ännu ett personlighetstest på nätet. Adressen är www.41q.com och mitt resultat är som följer:


Your personality type:

Quiet, serious, sensitive and kind. Do not like conflict, and not likely to do things which may generate conflict. Loyal and faithful. Extremely well-developed senses, and aesthetic appreciation for beauty. Not interested in leading or controlling others. Flexible and open-minded. Likely to be original and creative. Enjoy the present moment.

Careers that could fit you includes:

Artists, musicians, composers, designers, child care workers, social workers, counselers, teachers, veterinarians, forest rangers, naturalists, bookkeepers, carpenters, personal service workers, clerical supervisors, secretaries, dental and medical staffers, waiters and waitresses, chefs, nurses, mechanics, physical therapists, x-ray technicians.



Min personlighet tycker jag stämmer bra överlag. Däremot verkar ju yrkesvägarna suga röv.

-röv-

4th generation?

Kolla in filmen... oh ljuva framtid!



Kanske skulle väntat in tekniken lite innan jag köpte mitt Wii.

Igår var jag bakis så jag tog mig tid att göra en ringsignal utav jinglen till Rallarsving. Är någon intresserad så...pay up!

äta knä?

Med detta inlägg marscherar jag vilt mot alla som säger: "Hellre inget inlägg än två små sketna." Marscherar mot alla er gör jag!

Som en sista rusch på marschen, som det sista h:et bland alla sch:en bjuder jag på följande häääärliga film:

Klicka för häääärlig film (gärna ljud)

.tomt

Behöver man skriva mer än så här i ett inlägg?
Ok... jag har hållt föredrag idag. Det gick bra.

.uppvisningsslagsmål

Nu är jag precis hemkommen från träning... svettig, mör och hungrig. Måste klaga lite. Tränaren vi hade idag har en förkärlek över att visa upp sig. När man står och övar tekniker står han alltid jämte och gör snurrsparkar och diverse tuffa saker på säcken. Idag fick dessutom vi öva på alla dessa tuffa sparkar. Det var hoppsparkar, yxor, helikoptrar och allt vad det heter. Visst, det ser väl häftigt ut. Det är roligt att göra. Men hur ofta används det i verkligheten? Jag tror aldrig jag har sett en hoppspark i UFC, knappt en frontspark. Men men, ibland ska man leka också.

Nu piper micron. Nu ska jag äta lasagne. Var bara tvungen att klaga lite. Som sagt.

.portableApps

Håhåjaja, ni skådade rätt. Ovan finns förmodlgen den första versalen bland alla mina rubriker. Det är för att jag ville skriva lite hackigt. Haxxor. 1337, u know. Yapp.

Mmm, egentligen vill jag bara tipsa er om Portable Apps. Det är program som finurligt samlar ett gäng andra program under sitt namn och grejen är att man installerar allt på en usb-sticka och sedan har man sina program vilken dator man än sitter vid. Mmhmm, men varför då då? Jooo, för att inställningarna och dylikt sparas oxå. Exempelvis har du alla dina bokmärken till Firefox med dig vart du än dig i världen vänder.

Personligen tycker jag det är tufft för att jag ÄNTLIGEN har hittat ett program till alla mina lösenord och kort och liknande. Keepass är namnet och det är en del av Portable Apps. Finns dessutom till Pocket PC. Så nu har jag mina lösenord med mig ööööverallt. Synkat. Överallt. Hallelujah!

Och du... Det fungerar i Linux oxå! Under Wine givetvis. Ta en titt vettja.

-vettja-

.gammal

God förmiddag,

Undertecknad har nu varit på fest 2 dagar på raken. Inga direkta spritfester, men det känns fasen i själen ändå. Förr i tiden innebar ju 2 dagars festande enbart att det var onsdag... nä, inte riktigt, men jag tror att jag börjar bli.... äldre.

Ingen huvudvärk och inget illamående, men magen gör uppror och jag har noll ork. Thank God it's söndag.

När vi nu ändå är inne på mitt personliga lidande kan jag berätta att jag tror jag har blivit pollenallergiker eller liknande. Näsan rinner så fort jag kommer ut till landet, vet inte om det kan vara nyklippt gräs eller hö. Hö är ju iofsig nyklippt gräs. På sitt eget lilla vis. Höhö.

Nu har jag funderat länge på vad jag ska skriva mer om, men det sket sig. Totalt.


.ful

Internet är ju helt sjukt idag, kolla här bara:

image18

Förlåt, jag var bara tvungen. Nu ska jag sova.

-God natt igen-

blabber

uhh, klockan är mitt i natten nästan och två brudar med gälla röster sitter här och pratar häst... Snälla, var tysta, jag försöker återuppta mitt förlorade bloggande.

Vill via detta forum be om ursäkt å mitt bredbands vägnar. Så fort jag behagar chatta med någon över MSN eller ICQ bestämmer sig nätet för att lägga sig ner och dö. Idag började jag prata med en klasskompis som jag inte har hört av på säkert 44 år när det kopplar ner sig. Hur oartigt är inte det? Förlåt Patrik... :)

Häst häst häst

Imorgon är det studentfest minsann och jag är inte det minsta sugen. Håhåjaja, jag är en gammal man. Jag känner inte riktigt igen mig själv när jag inte är sugen på gratis sprit. Grejen är att det även på lördag vankas gratis spritfest. Och gissa vad - Nästa fredag också... Alkoholismen väntar runt hörnet, jag ska försöka ta kröken istället. Muhahhaaaa

Mmm...mycket Wii och helikopter på den lilla fritiden just nu ;) Stolt ägare till 7 spel är jag. Camilla har fastnat totalt för Excite Truck. De stunder jag får låna mitt Wii spelar jag Zelda och Mario Strikers.

Ja just ja, måste ju posta den där schyssta bilden! Ett ögonblick bara.



Hahaa! Är det inte fantastiskt vad Internet har att erbjuda? Förutom denna parkering såg jag en dam vid namn Olivia Nalen idag på hitta.se. Haha!

-god natt-

ny personlighet

Personen som bloggar nu är inte samma person som bloggade förra inlägget. Den här snubben är fastighetsägare, hyresvärd och Mer-medlem.

Jag har alltså blivit med hus. Fabulöst häftigt, och något som jag inte trodde om mig själv för 5 år sedan. Men jag och Camilla har letat i mer än ett år nu, och vi har äntligen slagit till. Huset ligger ca 2 mil från "stan", på samma gård där jag har växt upp, men ändå ett par hundra meter från själva gården, uppe på en backe. Grym utsikt, därifrån kommer jag att kunna hämta inspiration till många framtida blogginlägg känner jag ;)

Vad som är mindre roligt är att vi inte kan flytta in förrän till jul/nyår någon gång eftersom huset hyrs ut till en familj som för tillfället håller på att bygga sig ett eget hus. Jag är inte rätt person att köra ut dom, så vi får gott vänta. Den som väntar på något gott är ofta hungrig, sägs det och det stämmer bra på mig. Därför ska det nu ätas mat. Tjao

RSS 2.0