måndag, mitt i månaden ungefär

Hallå!
Allt bra?

Joråsåatt... prima liv! Dynasti "Semester 2011" har precis dragit igång, och det med pompa & ståt! I dagarna två har jag och en högtryckstvätt skrubbat varenda takpanna på vårt avlånga tak. Varenda en förutom dom som är kvar då, så en tredje dag ska snart adderas. Idag har jag även påbörjat mitt livs första väggbygge. När man bygger väggar - då är man minsann gammal förstår ni. Eftersom jag inte betraktar mig själv som direkt lastgammal (dock ett par gråa), hade jag självklart farsgubben till hjälp. Blir jädra bra tror jag!

Gammeldags marknad var det i Tingsryd idag, och där skulle man tydligen vara. Vet inte vad definitionen på marknad var förr i tiden, men den har uppenbart tagit sig nya former i dagens samhälle. På den gammeldagsiska marknaden fanns det egentligen ingenting alls. I snitt ingenting alls. Jo, man kunde köpa sig en häst, men någon häst köpte inte vi. Däremot såg jag många tyskar och pensionärer, men någon sådan köpte vi inte heller.

Det var väl i stort det jag hade att säga. Men eftersom det var så längesen sist kan det vara läge att slänga in en bild också.

tandpetare
Det blev en tjusig bild på tandpetare.

Ha det så fint!

RSS 2.0