.uppdatering

En rolig vecka än så länge går mot sitt slut...     :)

Onsdag morgon åkte vi till Helsingborg för att träffa lokala it-stöd från hela världen, en intressant samling människor må jag säga. På kvällen turade vi mellan danmark och sverige x antal gånger och inmundigade julbord under tiden. Sen fortsatte vi med pubrunda och hotellfrukost.

Idag har vi varit med vår grupp på Arosfortet i Halmstad, riktigt riktigt kul! Liknande Fångarna på fortet och rekommenderas varmt!

Nästa vecka måste jag till Stockholm igen... fick jag reda på i morse... för att uthärda tågresan tänkte jag ta med en god bok. Kanske dassboken? Kanske något annat.


.hitta mig

Nu kan jag inte gömma mig längre. På den här sidan kan man följa mina strapatser runtom i världen... om jag vill bli hittad, så klart...


hatar rubriker

Jag har beställt minneskort nu... snart är min tytn, tillika min prylsamling, komplett.

-yeah right-

Pappa!

Yes! Det må vara allmänt känt nu, men även min blogg förtjänar att veta: Vi ska ha barn! =)
Det är helt underbart fantastiskt faktiskt, och en smått osannolik känsla, framförallt fantastistiskt roligt! Jag kan knappt tro det själv ännu, men på måndag ska vi lyssna på hjärtljud så då blir det nog lite mer verklighet. ETA är beräknad till mitten av maj, men det kan ju ändras. Vi var på Ullared för nån vecka sen och köpte barn-, mamma- och pappakläder alla redan. Men yää, it's great! Ser fram emot en hektisk vår med barn och husrenoverande på dubbel heltid.

Jag har bloggat ännu mindre än vanligt på sistone. Dom senaste kvällarna har gått åt till att konfigurera upp min TyTN 2, och den närmar sig nu perfektion. Sen är det en del resor nu med jobbet också. Förra veckan var jag i Dortmund, Tyskland i 3 dagar. Imorgon åker jag till Stockholm för att titta på ett nytt program. (Tåg i 8 timmar för 2 timmars möte...) och nästa vecka är jag i Helsingborg i 2 dagar igen... Det är förvisso rätt så kul att åka på små trippar ibland, men inte så kul att lämna en havande kvinna vind för våg här hemma =)

Nämnde jag att min TyTN är grym?

-Hehe, jag ska tamigfasen bli pappa...

tytn2

Jag har en tytn2, jag har en tytn2 =)

.personlig

Jag hittade ännu ett personlighetstest. Det här tyckte jag stämde klockrent faktiskt:

Your personality type:

Quiet and reserved, interested in how and why things work. Excellent skills with mechanical things. Risk-takers who they live for the moment. Usually interested in and talented at extreme sports. Uncomplicated in their desires. Loyal to their peers and to their internal value systems, but not overly concerned with respecting laws and rules if they get in the way of getting something done. Detached and analytical, they excel at finding solutions to practical problems.

Careers that could fit you includes:

Police, detectives, forensic pathologists, computer programmers, system analysts, computer specialists, engineers, carpenters, mechanics, pilots, drivers, athletes, entrepreneurs, firefighters, paramedics, construction workers, dental hygienists, electrical engineers, farmers, military, probation officers, steelworkers, transportation operatives, (hitmen).



Vill du oxå göra? http://www.41q.com/


Förutom detta har jag en fantastisk nyhet! Men den får vänta lite till :)


 

//jag

 


RSS 2.0