Apple - iHate

Har som vanligt för att koppla av från jobb och vardag suttit och letat prylar på nätet... Ikväll råkade jag snubbla in på lite jämförelser mellan iPhone 4 och Android-träsket. Android vinner.
  • Hårdvara - iPhone 4 må ha bra hårdvara (dock inte bäst på någon punkt förutom upplösning). Men det kommer nya Android-lurar varje månad, med bättre specifikationer varje gång. iPhone kommer att ha samma specifikationer i ungefär ett år nu.
  • Mjukvara - Visst, Apple har (än så länge) fler apps, men behöver man verkligen välja bland mer än 60 000 applikationer? Och vad finns det för program till iPhone som det inte finns en motsvarighet till hos Android? Vice versa finns dock ett gäng, tack vare Google. (Goggles, Google Navigation osv..)
Jag tror att folk har börjat förstå att Android har en stor fördel gentemot IOS tack vare sin öppenhet. Apple börjar skjuta sig själv i ryggen.
Avslutningsvis hittade jag en recension av iPhone 4 som var riktigt bra skriven: http://gizmodo.com/5573952/iphone-4-review

IOS4

Åhh, my sincere gratulationer till alla iPhone-ägare som med den senaste uppgraderingen från Apple äntligen kan byta bakgrundsbild.. och snart även multitaska har jag hört? Stort grattis.


2 ord

obegränsande ogräsrensande

knugligt bröllop

I ett gemensamt slag att bota min långvariga förkylning och att vara så lat som bara är möjligt på samma gång, har stora delar av denna lördag ägnats åt att gästa Kronprinsessan och Prinsens bröllop via SVT.
.
.
..och ta mig tusan, men det har varit en riktigt trevlig sysselsättning. Det är klart något visst med att se hur kungligheter och fint folk har det i sin värld, men det är faktiskt något alldeles speciellt med bröllop också, det handlar om ren glädje och lycka. Kombinationen här var spännande på något sätt, att se societeten visa känslor händer ju inte varje dag.
För ett par timmar sen fick vi köra in till akuten med stackars Lilleman. Trots penicillinkur sen i tisdags pga öroninflammation har han nu åkt på hejdundrans hög feber igen plus fullt med utslag på hela kroppen. Känns så hjälplöst, och dessutom riktigt elakt när vi är tvungna att trycka i honom den nya medicinen med spruta.... usch.
Jahanähäfan, önskar dig en goder natt, det ska jag ha.

.joråsåatt

Va? Vad menar du, paus från bloggen?
Börjar äntligen få lite energi igen känner jag, trots förkylning och oväder ute just ikväll.
Haha, varit borta härifrån en ganska stor summa tid där mycket har hänt, men kommer ändå inte på något speciellt att skriva. Blir lite statusrapport då rå..
Älskade lilla familjen mår fint, Arvid är drygt 2 år och den absolut coolaste person jag träffat. Jobbet känns ok, varit stressigt och mycket nytt under en period, men blir bättre & bättre tycker jag.
Som vanligt massor att göra hemma i sommar. Veden äntligen färdigklyvd, stort tack där Pappa. Håller på att gräva upp plattorna ute, ska tvätta & lägga om dom, samt singelifiera trädgårdslanden. Sen ska gräsmattan jämnas till och altanen rivas för att göra plats åt nytt uterum.
Sorry, vill inte skriva mer nu, tänkte glo på Old Dogs.  Hej.

RSS 2.0