Frukost

Jag hade ju tänkt testa MMS-funktionen, men det sket sig. Så här är bilden på normalt sätt istället; En sömndrucken flickvän äter frukost ;)

Puss!

image2


2:a inlägget

Nu när man så är van bloggare är det dags för det första riktiga inlägget känner jag. Det får helt enkelt bli en summering av vad som har hänt än så länge idag under veckan.



Jag har haft påtvingad semester hela veckan lång, och vädermässigt sett kunde jag fasen inte valt en bättre vecka. Klockrent väder, varje dag. Det är inte så att jag har blivit portförbjuden från desken, men förra sommaren när jag var ny tog jag knappt ut någon semester alls, och därför hade jag massa innestående nu som var tvunget att plockas innan april. Min tanke var ju att ägna hela veckan åt min kära dator och mitt nya Wii, men då nyss nämnda väder inföll i kombination med ett synnerligt instabilt bredband har jag faktiskt gjort en del nytta istället, varav vissa aktiviteter utomhus.

Jag har:

  • Tvättat bilen
  • Vaxat bilen
  • Lagt på sommardäcken
  • Vänt styret rätt på Camillas cykel samt lagat bromsarna
  • 2x hängt tvätt
  • 2x diskat
  • Varit i Kristianstad och pratat med husbyggarherrar.

Det var väl det där nyttiga. Fan, var ju inte så värst mycket. Kändes som mycket innan. Jag hatar punktlistor!
Sen har jag programmerat min Harmony (multifjärr), men tack vare bredbandet blev jag inte helt färdig med den den här gången heller.

Jag skippade träningen både i måndags och i onsdags. Har man semester så har man. Däremot var jag grym igår. Sprang 5 km trots enorma krigsskador (vattenblåsor) på fötterna, och sen ett sjuhelvites styrkepass efter det. Å i förrgår var det lite hopprep. Sen har jag ju som sagt införskaffat mig ett Wii, vilket varmt rekommenderas. Speciellt boxningen frambringar svett på min håriga bringa, åtminstone ifall man kör lite seriöst. Det går ju alltid att vifta lite löst, men hur kul är det?

Idag... idag var Gabbe här en runda. I vår ständiga jakt på trilogier är vi nu inne på Matrix, och idag avverkades Reloaded. Inte lika bra som 1:an, men grymt tjock action. Jag läste nyss lite intressanta filosofieanknytningar ang Matrix på IMDB som jag inte hade tänkt på förut. Djup film faktiskt, men jag gillar mest all action :)

Jag har ju fasen gjort en blogg oxå... och ikväll ska vi till Diö för att fira Camillas brorson Jonathan.
Så här långa inlägg kan jag ju inte skriva i fortsättningen, när ska jag då hinna med xperteleven och popomundo hade ni tänkt er?! Adjö!


Das neuen blogg! Der das die? Willkommen!

Hallå!

Du bevittnar nu mitt första inträde i bloggvärlden! En oskuld som ryker, passa på att njuta ;)

Jag tänkte alltså sälla mig till den, som jag har förstått det, enormt stora och kreativa skara bloggare världen över. Jag brukar vara långt fram med all form av teknik, men det här med bloggning är ju nästan ute nu, vet inte varför jag är så sen, förlåt!!

Tänkte försöka skriva ett par gånger i veckan om möjligt, som en dagbok ungefär. Det sägs ju att dagboksskrivande ska vara ett balsam för själen, vi får la se vad som händer med min. På tal om själen så är min till salu till rätt pris, om någon undrar :)

Nåväl, det är var ju en början, vi får se var det slutar. En sak är säker, ni kommer ICKE att finna någon speciell ordning eller klassifikation på mina inlägg. Mitt huvud är rörigt, humörsbaserat till tusen. Men... säkerligen blir det massa teknik å nörderi...

Väl mött!


RSS 2.0