.morgongympa

Imorse hade jag lite för mycket energi kände jag så jag rakade av mig min kalufs och slog ett par kullerbyttor... sen slängde jag ut det på youtube:



-yeah right-

ps3 vs wii

Hmm...


.arla

Ojoj, titta på klockslaget kära läsare. Här sitter vi - jag och min filmjölk, och äter varandra klockan 06.32 en fredagsmorgon. Två tidiga veckor på raken har näst intill tagit mitt liv, så denna helg ska ägnas åt sovning. Fast det blir nog inte så nä, för jag ska mäta och beställa kök och dona.

Cya

-off to work-

internet!

Har du hört folk prata om det på bussen? Nyfiken på vad grannkidsen sysslar med om nätterna? Du behöver inte stå utanför längre:




-köp, köp-

.nöjesrapport

Gubbfan herr Bloggare rapporterar direkt ifrån slagfältet: Inatt, precis efter midnatt när jag sov som allra godast vaknade jag och såg nåt rött ljus röra sig i vår trappa utanför sovrummet. Jag måste ha drömt något skumt, för jag blev livrädd och började skrika typ -"Hallå! Vem där!"... gamla lumpartakterna sitter kvar tydligen... jag trodde fan det var nån hemlig jedi-ninja som skulle mörda oss eller nåt...

Då börjar det skrattas som tusan och ett helt gäng står ute i hallen och fotar mig... lustiga lappar å foton överallt, nya fina bilen inslagen i dasspapper (som idag är helt utkletat pga regnet) och fina presenter =)

Har fått hitills:

* Massa vertyg till min nya roll som köksrenoverare/husägare
* En röd tockna där voodoo-docka man har knivar i
* Biljetter till Fight-Night i Kristianstad
* Ett par thai-mitsar, levereras inom kort

Och i morse började det hagla in en massa sms... men nu är det lugnt o skönt! Får la börja diska o städa snart...

Har för övrigt en teori med tanke på att tiden bara rinner iväg... Är det månne bättre att försöka ha så tråkigt som möjligt hela tiden? Då måste ju tiden gå sakta, och man hinner med en massa mer saker. Tråkiga saker förvisso, men ändå?

-Tjipp o hajk-



konsten att fylla år

...eller nä, skulle ha rubrikerat inlägget med "konsten att bli äldre utan att mogna" istället kanske. Men jag är så gammal så jag orkar inte ändra.

Jag fyller alltså gubbe imorgon. Jag gjorde precis en google-bild-sökning på antalet år jag kommer att bli och kom fram till följande:

                             

Så är det alltså, jag fyller kung-fu.

Ärligt talat tror jag inte riktigt på det här med att jag ska bli 30. Jag har starka och säkerligen helt befogade misstankar om att jag är en bortbyting med falskt id. Jag ser varken ut eller känner mig som en 30-åring. Tur är det väl då att jag ska ta mig an en jädrans massa vuxensaker nu till våren:

  • Fylla gubbe imorgon då alltså
  • Flytta in i hus 1 mars, med allt vad det innebär av renovering och snickeri
  • Bli pappa, preliminärt 24 maj

Rätt så coola grejer faktiskt om du frågar mig, speciellt nr 3 är ju en höjdare utan dess like... Och det som är mest skumt av allt med hela det här är att det inte känns skrämmande eller onaturligt på nåt sätt, förutom lite att pengarna ska räcka till då, men sånt löser sig alltid.

Nåväl, det här var det första nåt sånär seriösa och längre inlägget på senare tid. Ska försöka fortsätta med detta i mitt nya vuxenliv. Nu vankas det städning!

-hejhej-


.ski

Imöra drar jag norrut för en miniweekend med skidor/bräda och umgänge, ska bli mycket trevligt! 4 nätter i timrad stuga, 2 dagar i skidbacken. Ajöss och må snöguden vara med er oxå!

image36

Förra årets hjälte i backen...

-Auf wiedersehen-

Ärade blogg

Jag är sjuk. Jag har åkt på en hejdundrande förkylning. Hade feber igår och var hemma i soffläge hela dagen, idag är jag lite piggare men är ändå så där utmattad som vi män blir vid en riktig förkylning. Näsan har slutat bete sig som en öltapp nu iallafall, och det är skönt.

Tänkte ta tillfället i akt och meka lite med min telefon. Min telefon som för övrigt har föjande specs för tillfället:

Modell: HTC Kaiser/TyTN2
ROM: DualTouch v2
Radio: 1.27.12.32

Mm, sluta dreggla fan.. =) Läste precis om ett nytt gränssnitt för windowsmobiler; Pointui. Verkar ganska läckert, lite mer åt iPhone... trogna läsare vet ju vad vi tycker om iPhone är i detta univers, men det är värt ett försök tycker jag. Produktiviteten kanske får sig en känga, men det kan ju vara bra att ha när man vill visa upp lite bling-bling.

Förutom detta projekt tänkte jag diska fast det inte är min tur. Min flickvän är ju faktiskt gravid och på jobbet, jag är icke-gravid och hemma. Och om tid finnes blir det lite mer Portal ;) Jag installerade det mellan två feberattacker igår och det verkar lovande.

-Schüss-

RSS 2.0