Så där ja..

Då var årets Östersjöfestival avklarad. Det var riktigt lattjo, och det gick ovanligt fort i år tycker jag. Kan ju bero på att jag vanligtvis spenderar hela veckan där, nu åkte vi ju ner på torsdagkvällen.. Regn på lördagen sabbade ju lite av stämningen, och sen åkte jag på en förbaskad nackspärr, och den vägrar ge med sig. Idag köpte Camilla nån salva till mig, men man föbjuds sola i 2 veckor efter användning, och om 2 veckor är min semester slut så fuck nä.

Idag har jag lyckats sitta lite vid datorn, annars har det mest blivit soffan, vilket inte är fel iofsig ;) Det var inte roligt att vakna upp bakfull i söndags på ett varmt loft och inte kunna röra sig. Det körde i magen och jag kunde inte komma ner för det gjorde så satans ont. Men efter 2 Alvedon kunde jag komma ner och... jaa, bajsa.

Jahaja, nähäfan, tjalala lilla molntuss...

.semester

Ärade blogg! Min semester har inletts! Tjuvstartade lite redan igår med ett par öl och ett par snapsar. Idag har jag friserat mig och lämnat in min jourtelefon. Om ett par timmar bär det av mot Carlshamn och då börjar semestern på riktigt... Mer öl och snaps alltså. Och förmodligen ett gäng G&T samt ett uns whiskey. Mumma =)

Bloggen kommer inte att uppdateras på ett några dagar alltså. Jag tror vi åker hem på söndag, men då mår jag nog inte bra.

Till sist en tanke: Jag önskar det penninglösa samhället. Det är nog inte genomförbart, men fan så bra det hade varit. Eller åtminstone att alla hade haft samma lön. Man får x kr för 1 timmes jobb. Alla får x kr. Det hade varit rättvist. Det finns få saker jag retar mig på så ofta som alla personer som tjänar oförskämt mycket och åstadkommer oförskämt lite. Skäms!

Nu stänger jag av min hjärna för ett par dagar framåt. Ha det underbart, för det ska jag.

-borrta-

.pengar

Oj fan, det var visst ett tag sen jag uppdaterade här. Klockan är nu skitlite men jag har ändock varit vaken i drygt 2 timmar. Därav alla fula ord såsom fan, skitlite och ändock.

Jo, pengar... Den här månaden har jag ju som bekant inhandlat en magnifik skärm till datorn, och jag har också köpt sparringutrustning för 1500 kr. Dessutom har jag satt undan en inte helt obefintlig summa pengar till mitt sparkonto. Därför blev jag smått förvånad när jag igår såg att jag ändå hade ca 4000 kr kvar på mitt lönekonto? Men jag fick inte vara glad så värst länge, för innan sanden runnit ner kom jag på att jag fan inte har betalt hyran den här månaden.... oops. Camilla har satt in halva summan på mitt konto, men jag har totalt ignorerat min hyresvärd. Min undanflykt är att han var på semester i Tyskland i månadsskiftet när jag normalt sett betalar honom.

Här tänkte jag lägga in en passande bild som hade berättat mer än 1000 ord, men det tyckte inte proxyn att jag skulle göra.

Därför får jag nog ta ett litet lån av mig själv om jag ska kunna leva lite vulgärt under Östersjö som vi sticker till imorgon.

Just det, jag går på semester imorgon! Jag har beredskap fram till 07.00, och sen jävlar ska jag inte göra något vettigt på 3 veckor. Inte åt någon annan än mig själv iaf.

-ciao-

bilder som berör

Jag måste bara tipsa om den här sidan: Den här sidan alltså, som du hamnar på när du trycker här.

Varning för starka bilder...

.update

Är ni många som inte har kunnat sova sen det senaste inlägget? Jag förstår er, men med en fjollig 14-årings glädje i rösten kan jag meddela att uppdateringen gick utmärkt. Det som tidigare var en experimentell men dyr leksak som många gånger har gjort mig gråtfärdig, har nu blivit en fullfjädrad high-end-spelare för den kräsne teknikbögen. I löve it!



Som bonus får ni även en bild denna gång. Fy fan vad jag är snäll.
Men ack så suddig den lilla rackarbilden blev. Men om man trycker
på den blir den stor och skarp. Precis som en morot.

släckt och släkt

FYI: Släckt är ett relativt nytt ord som är motsatsen till törstig, ekvivalent till mätt. Alltså ger logiken att det är ett ord som beskriver den känsla man får när man druckit så pass mycket vätska att man känner att det är nog där.

Släkt däremot är sådana som jag har umgåtts med idag. Släkt och annat löst folk. Vi var i Skåneland och hälsade på min kusin Mia som är hemma från USA för första gången på fyra år tror jag. Hon, hennes man och två barn. Och Ida, mitt kusinbarn var hemma från Turkiet helt själv, utan mamma och pappa. Sen var större delen av släkten på mammas sida där också. Det var schysst att se dom, det händer ju inte så ofta. Det hade varit riktigt roligt att hälsa på i Lake Tahoe nångång, men det känns lite som att vårt hus inte tycker att vi ska göra det.

Dagens viktigaste: Min monitor är paketerad och skickad!

Dagens oviktigaste: Jag var inne o sneglade på Alex Schulmans blogg, eller dagbok som han vill kalla den. Ganska läsvärd faktiskt, men jag förstår inte riktigt hur den kan vara Sveriges mest lästa. Han hackar ju mest på folk som är mer kända än honom, samt utväxlar lite bistra ord med sin flickvän som sen hämnas i sin egen blogg. Men kolla in den, mkt skvaller.

En bild hade gjort susen i det här förvirrade inlägget, men det kan ni glömma! Jag ska istället ägna mina sista vakna minuter åt att trycka in en ny firmware i min KiSS DP-600.

.nirvana

Den är härmed beställd, skönheten du kan skåda här under.. HP w2207 är dess kodnamn. Jag fullkomligt ÄLSKAR den här känslan av nybeställda prylar!



Och så ett stycke för att sabba känslan av logik och systematik: Jag ber om ursäkt för mitt usla bloggande under de senaste dagarna. Jag har inte haft tid, lust eller kraft.

Jag börjar få en inte så oimponerande samling wii-spel nu. Och spelen börjar bli bra nu. Jag mår fint nu.

Paolo Roberto

Kolla här:

image21

Tydligen ska detta vara den enda existerande bild av Paolo Roberto som aldrig har redigerats i efterhand. Det hade jag faktiskt ingen aning om.

.classic

En charmig, om än inte helt purfärsk bild..

image20

beslut, ack dessa beslut

Just nu, mitt i mitt liv.... äh fan vilken kass start... jag vill berätta att jag står inför en rad viktiga beslut just nu, just nu i livet... rövpoet där... vem? jag?

Beslut att fatta:

Jag är grymt sugen på en ny monitor till min personliga dator. Och genast där, i detta enkla begär, gömmer sig en hel drös med beslut som ska fattas. Behöver jag verkligen en 22-tummare? (klart jag gör). Behöver jag verkligen den bästa 22-tummaren? Ska jag köpa den på nätet eller ska jag köpa den lokalt och utnyttja min prisgaranti? Vad ska jag göra med dom två gamla, feta, illaluktande och mordlystna CRT-skärmarna som står här och blänger med onda ögat?

Och så: Jag vill ha ny mobil... Behöver jag verkligen det? (nä.. röv). Vilken ska jag ha? HTC Touch? TyTN? Nån annan HTC? NeoNode N2? Vettefan...

Vidare: Ska jag beställa bredband nu eller vänta tills vi har flyttat? Vilken leverantör?

Varför sluta när man är på topp... Bil, bil bil.... Vi ska köpa bil. Men ska vi sälja min bil? Camillas bil? Bådas bilar? Heter det bägges bilar? Behålla båda? Vad ska vi köpa? Ny? gammal? Diesel? Hallonsaft? Citroen? Audi? Ska vi vänta till vi flyttat?

Jag har fett med många mer beslut som ska fattas, men ni har nog tröttnat för länge sen. Men som ni förhoppningsvis förstår behöver jag lite hjälp här.... sä hjälp mig för fan!

-fan-

kommentar till föregående inlägg

Mmm, alltså. Nu lät det ju som att jag har svårt att bestämma mig när jag är hos frisören, men så är det ju faktiskt inte. Inte för att det spelar någon som helst roll, men jag har aldrig påstått att den här bloggen har någon mening, men jag vill heller inte fara med osanning i mina texter. Jag har haft ungefär samma mönster på mina hårstrån dom senaste åren, och har inte haft en tanke på att byta. Möjligtvis ifall jag blir tunnhårig (7 cm då), eller om den globala uppvärmningen ballar ur avsevärt mycket mer.

Dessutom har jag inte för avsikt att bli diktator i detta land, så ni behöver inte oroa er, god vänner. Jag har till och med gett upp tankarna på att bli diktator i mitt eget hus på backen.

När jag ändå är här kan jag berätta att jag precis har ätit smörgåstårta. Förträffligt gott. Sen så hälsar Tobbe till alla läsare. Tja, sa han.


lagen om mittbena?

Nordkoreas modelejon #1, tillika enväldiga diktator Kim Jong II har infört nya moderegler i sitt land. ("Sitt land" är för övrigt rätt mäktigt).

Alla kvinnor måste bära kjol vid alla tillfällen, får inte visa armarna eller tårna. Männen tillåts endast 5 olika frisyrer. Håret måste vara mellan 1 och 5 centimeter långt och det måste ansas var 15:e dag. Om man är över 50 år är det i och för sig tillåtet att ha upp till 7 centimer långt hår OM det krävs för att dölja din flintskallighet.



Kim Jong II himself är dock undantagen från klädreglerna.

Jag gillar skarpt dessa regler. Tänk vad lätt det hade varit att gå till frisören! Nu vet ni vad som väntar den dag då jag blir diktator i detta land.

.iphone

Så hypad, så snygg, så dyr. Men fan, jag förstår det verkligen inte?? Varför all uppståndelse? Jag erkänner att den är den ser bra ut, och gränssnittet ser lattjo ut, men hallå? Vad har iphone som min mer än 2 år gamla s100 inte har? Man kan förstora bilder genom att peka med två fingrar, och den har en sensor som känner av när man vänder den på sidan. Det är dom två grejer jag kommer på, rätta mig om jag har fel. Det känns ju inte som nån hejdundrande teknisk utveckling på 2 år direkt....

Jänkarna som redan har sitt ex får i slutändan betala ungefär 13 000 kr för sin telefon. Plus att batteriet ej beräknas hålla mer än 2 år. Och man måste skicka in den för batteribyte...

Jag fortsätter min klagosång...

Den är större än min s100...

Den har inte GPS eller 3G... våffå då för?????

Den stödjer inte bluetooth-hörlurar med stereo. Trots att det ska vara den fetaste musikspelaren på marknaden?

Tredjepartsprogram?

3000-4000 kr känns som ett rimligare pris om jag ska vara ärlig... Det hade jag nog kunnat tänka mig att betala, men fan...

Jag såg precis en reklamfilm, det är därför jag var tvungen att skriva lite... i filmen gör dom reklam för att kontaktlistan synkas med datorn... nytt... och att man...nä...

Haha, jag är inte arg.... jag är bara... fan

RSS 2.0