kreativ i teorin?

Ikväll var vi ute på konstgalej. Jag har en hel drös med konstnärliga personer i min släkt, och ikväll anordnade några av dom, tillsammans med en hel drös andra konstnärliga personer utanför min släkt, en slags happening ute på natursköna Möckelnsnäs.

Det var bildspel med skön musik, kortfilmer, installationer, allsång, gallerier, livemusik, fotoutställningar och en himla massa mer. Framförallt en alldeles mysig stämning. Tyvärr krabbade elen eftersom det har regnat hela dagen, så en stor del av grejerna fick ställas in, bland annat nåt bildspel ut över sjön. Imorgon hoppas jag att dom får ordning på allt. Jag kan tyvärr inte åka ut imorgon, men jag rekommenderar alla andra att göra så. Givetvis blir det fest framåt kvällen ;)

image31



























Jag får dåligt samvete för att jag själv aldrig har utforskat min kreativitet något vidare. Egentligen tycker jag att det är riktigt kul att göra musik, redigera filmer, skriva osv... men jag har aldrig gjort något seriöst försök till något, förutom på skolan. Jag är nog för lat. Eller som Carro så fint uttryckte det innan idag: -Kreativ i teorin. Funderar lite på att ta upp 3d'n igen, men det blir nog som vanligt, att jag fastnat i nåt spel eller nån film istället, haha..

Nu är det Braveheart ju! Ska lägga mig jämte Camilla och se om jag kan lyckas klämma fram en tår.

-Freedom!-

elvis

Kolla, jag såg Elvis på stan idag!

---<<<-<-<-<

Attsingens, här skulle jag lagt in en ful bild på DNSO, men jag hittade bara i BMP format. Funkar icke. Det var nog lika bra.

Bloggen ligger lågt, som vanligt. Men det kommer nog alldeles strax ett längre inlägg. Jag känner det på mig.

.full

Jo, jag känner det. Jag är minsann lite berusad. Vi har förlorat i fotboll mot IT-Tyskland med 0 -1. Dom bjöd minsann på öl under hela tiden vi spenderade på Älmekulla. Vi dansade för oss själva under den traditionsenliga technodansen, svenskar för sig, tyskar för sig. Men vi drack minsann tillsammans utanför dansgolvet.

Förutom ovan fakta, som delvis felaktigt beskriver min kväll som segregerad, men som faktiskt var jävligt kul, måste jag oxå nämna att jag har blivit medlem i fenomenet "facebook.com". Det är jävligt inne helt enkelt.

Jag skriver en hel massa stavfel ikväll som jag måste rätta till i efterhand, så därför ger jag nu helt sonika upp. Den här bloggens språk känns dessutom alldeles för pretentiöst för att vara mig, så därför ger jag nu upp. Jag säger bajs och letar istället upp en bild som kan säga mer än tusen stavfel:

image30

hungrig

Ja, NU är jag hungrig! Fan ska jag äta?

Idag har jag fått mina sparringprylar. Huvudskydd, pungskydd, tandskydd, handskar och ben/fotskydd. Allt för 1500 och det verkar vara bra kvalitet. Invigde grejerna på lunchen med lite sparring, det var gött..

..sen hörde jag nån fjant läsa lite ur Stieg Larssons senaste bok idag. Jag har aldrig läst böckerna, men hört att dom ska vara bra. Nu har jag ändrat åsikt. Det var skrattretande. Hela utdraget  bestod av att författaren slängde sig med allehanda tekniska termer. Hela tiden. Alltså verkligen hela tiden.

Ubuntu!

Jag är precis hemkommen från en särdeles trevlig fest. Familjen vi var hos har rötter i bl a Kenya och Indien, så jag tänkte skriva nåt coolt och inne med "Ubuntu" som betyder nåt i stil med "-Tack vare alla andra är jag den jag är" på nåt afrikanskt språk. Sen nu när jag satt och letade efter den exakta betydelsen kom jag på mig själv med att, fan vaddå hej då... Har jag gått och blivit globetrotter på en natt eller vad försöker jag exhibitionera mig själv  med? Istället säger jag bara tack för ikväll, maten och dansen var kanon! Jag önskar bara vi kunde ha stannat längre, började precis komma i form!

Men nu ska jag snart gå och sussa. Kvällen är relativt ung, och efter en vecka på jobbet med en särdeles stor portion trötthet ser jag fram emot en natt med många timmars sömn. Det där var andra gången jag använde ordet särdeles i det här inlägget. Fränt. Ändå är nog det här inlägget det första där jag använder detta ord. Ordbajs - here we go!

Jag är i nåt slags stadium nu.... det där "here we go" är så klart snott från Chemical Brothers, och nu blev jag såklart tvungen att lyssna på denna där låten. Synd bara att jag spelade bort alla pengar på pokerkontot tidigare idag, annars hade jag kunnat lyssna på låten och vinna i poker. Nu får jag väl strunta i låten och vinna på morgondagen istället. Godnatt!

image29

jahaja, dax igen

Nu är jag tillbaka på jobbet. Och det känns bra. Återställandet av dygnsrytmen till normal fas återstår dock. Eller fan, att stiga upp klockan 06.00 kan väl knappast klassas som normalt, men ändock.

Idag har jag varit på första träningen sen, tror jag, ett par månader tillbaka. Och det kändes. Ta mej tusan. Ja fan. Det var jobbigt. Svettporerna i min hud tryckte fram svett på ungefär det sätt som en nylagd koskit tränger fram mellan tårna när du trampar barfota på den. Konditionen är med andra ord helt körd i botten. Och jag som trodde att öl var bra för den allmänna kroppshälsan.

Och just det; Nu bloggar jag faktiskt hemifrån. Nätet har beslutat sig för att fungera lite ikväll tydligen.

.viktigt2

... och tro det eller ej, dom har även en Xylitol tandkräm som smakar gamla blad. Exakt som gamla blad.

.viktigt

Idag har Lisen & Gabbe ätit på kinarestaurangen.


.shai9t

Hallå,

Jag lyckades nu precis placera min dator OCH rikta min antenn i precis det läge där min uppkoppling fungerar. Det går inte snabbt, det går inte hela tiden, men det går och det är ju det som räknas. Speciellt efter nästan en vecka utan Internet.

Jag har haft ynnesten att få njuta av sol dom senaste 4 dagarna. I lördags var vi på 50-års raj i Linköping. Söndags var vi i Karlshamn. I måndags lyckades jag få med mig min kusin till sjön och igår körde jag minsann helt själv till Mellby. Eller.. jag hade sällskap av en god bok. Jag trodde det iaf, ända tills jag började läsa. Läs ICKE "Media" av Marshall McLuhan vad ni än gör. Den är tråkig och trots att jag har en magisterexamen inom ämnet krävdes full koncentration, vilket är svårt att få på stranden.

Efter ett par timmar körde jag till Båstad och kollade på fina bilar, bimbos och brats. Jag hatar Brats. Och när jag slutligen kom hem märkte jag att jag bränt sönder mig fullständigt. Go go, malignt melanom!

Mmm, imorgon börjar minsann jobbet igen. Blandade känslor där. Nu är det slut på detta inlägg.

günterovskij

Jag hittade en musikvideo med Rysslands svar på vår allra mest folkkära artist Günther. Jag vet inte vilken av dom jag tycker bäst om.





Och när vi ändå är inne på musikvideos vore det en synd att inte tipsa om the greatest music video of all times:



Dennis Madalone med sin "America: We stand as one" ... Den här videon är inget annat än en ren formmall för alla bra musikvideos som har gjorts efteråt. Den saknar inte någonting, den har allt. Två sätt att säga samma sak.

sommar & sol #2

Vi fortsätter i ett nytt inlägg. Det har ju ändå varit brist på nämnda vara på sistone.

Camilla var i Kalmar

Liksom Mattias..

Det badades...

... och vi hittade apor.

Sen startade Camilla krig mot danskarna.


Sjukt nog stötte vi på dels kusin Klas utanför slottet, och sen Camillas bror Tony på Öland. Det är en trevlig men liten, liten värld.

-and I'm a small, small girl-

sommar & sol

Nuförtiden uppdaterar jag den här bloggen ungefär lika ofta som en fiskargubbe som inte fiskar alls särskilt ofta fiskar... Men självklart beror detta på att jag har semester!

Jag kommer inte ihåg vad som hade hänt senast, och därför kan jag inte ge er en fullständig uppdatering av vad som har hänt i livet.

Men vi har iallafall varit på Liseberg en dag. Jag, Camilla, min Mor & Far & Syster. Så fort jag och syster min kommit innanför portarna glömde vi bort vår ålder totalt och sprang runt som fulla myror mellan karuseller och spyor.

Igår kollade jag o Millan på väderkartan och såg att det var gemytligt väder i Kalmar, så vi stack dit. Mina feta bloggverktyg för att infoga bilder har försvunnit... brb som vi säger!

RSS 2.0