.muffins

Ingredienser 25 st.:
  • 150 g margarin
  • 1 1/4 dl strösocker
  • 3 ägg
  • 1 1/2 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dl flagad mandel
  • 4 1/2 dl vetemjöl
  • 1 dl ananassaft
  • 1 dl grädde
  • kråkbärs- och hallonsylt
  •  Så här gör du:
    Rör margarin och socker poröst. Tillsätt äggen ett i sänder, rör om.
    Blanda alla torra ingredienser. Rör ner mjölblandningen växelvis med ananassaften och grädden i smeten.
    Fördela smeten i 25 st pappers- eller aluminiumformar. Lägg 1 tsk kråkbärs- och hallonsylt på varje muffins. Grädda i 225 grader i cirka 15 minuter.

    Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0