Apple - iHate

Har som vanligt för att koppla av från jobb och vardag suttit och letat prylar på nätet... Ikväll råkade jag snubbla in på lite jämförelser mellan iPhone 4 och Android-träsket. Android vinner.
  • Hårdvara - iPhone 4 må ha bra hårdvara (dock inte bäst på någon punkt förutom upplösning). Men det kommer nya Android-lurar varje månad, med bättre specifikationer varje gång. iPhone kommer att ha samma specifikationer i ungefär ett år nu.
  • Mjukvara - Visst, Apple har (än så länge) fler apps, men behöver man verkligen välja bland mer än 60 000 applikationer? Och vad finns det för program till iPhone som det inte finns en motsvarighet till hos Android? Vice versa finns dock ett gäng, tack vare Google. (Goggles, Google Navigation osv..)
Jag tror att folk har börjat förstå att Android har en stor fördel gentemot IOS tack vare sin öppenhet. Apple börjar skjuta sig själv i ryggen.
Avslutningsvis hittade jag en recension av iPhone 4 som var riktigt bra skriven: http://gizmodo.com/5573952/iphone-4-review

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0